Europatour Zomer 2018 – Nescio zonder grenzen!

Samen met theatermaakster Corinne Heyrman reizen we door 5 landen om concertvoorstellingen te geven. Met een combinatie van kamermuziek, strijkorkestwerken, en theater brengen we spetterende optredens op locatie. Alle concerten zijn vrij toegankelijk met een vrijwillige donatie achteraf. Voor meer informatie, zie ook onze crowdfunding!

 

7 juli – 20.00 Montebi, Trisobbio, IT.
8 juli – Älggialpp, S.
9 juli – Genève, S.
11 juli – 19.30 Saint-Julien-la-Geneste, FR.
12 juli – Mercurey, FR.
13 juli – Casa Boslimpré, Ban Sur Meurthe Clefcy, FR.
14 juli – 13.00 Kasteel Zellaer, Bonheide, BE.
15 juli – 13.00 Westerkerk, Amsterdam, NL.

 

Graag bedanken we iedereen die ons helpt met het organiseren van de concerten op alle locaties, en de Gilles Hondius Foundation voor hun financiële steun voor de compositie van Tseroeja van den Bos in samenwerking met Corinne Heyrman, gecreëerd speciaal voor onze concerten deze zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *