Op 11 augustus geeft het Nescio twee concerten als onderdeel van het Grachtenfestival in Amsterdam. Het thema van het Grachtenfestival dit jaar is “Dichter bij de muziek”. Op het programma staan onder andere twee stukken uit Toldra’s Vistes al Mar, gebaseerd op gedichten van de Catalaanse dichter Joan Maragall. Daarnaast spelen we Orph, een stuk speciaal gecomponeerd door Nescio’s eigen Tseroeja van den Bos, met teksten van Corinne Heyrman. Daarnaast spelen we nog andere prachtige muziek, en draagt Corinne eigen werk voor. Haar teksten geven vorm aan het concert en muziek en woord ondersteunen elkaar.

De toegang is gratis, en de concerten zijn geschikt voor jong en oud.

Het programma is een reprise van onze Grenzentournee, maar er zal voor een groot deel andere muziek op het programma staan dan tijdens ons concert in de Westerkerk in juli. Het is dus zeker de moeite waard om nog een keer te komen kijken!

 

tijden en locaties:

12.00 Harmoniehof, Amsterdam Zuid

16.00 Middeliestraat, Amsterdam Noord

 

bij slecht weer verhuizen de concerten naar een binnenlocatie vlakbij.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *