Concerten in Wales!

Het Nescio Ensemble bezoekt Wales en speelt concerten aldaar van 27 juni tot en met 3 juli in samenwerking met Taylor Edmonds. Op het programma staan spannende werken van Bartók, Walters, Purcell, Van den Bos, Punch Brothers en meer!

Alle concerten zijn gratis toegankelijk, behalve het concert in Red House op 1 juli. De reguliere ticketprijs is £12 en voor studenten kosten tickets £5. Voor dit bedrag krijgt u een concertervaring in een goede akoestiek met daarbij een drankje inbegrepen.

Donaties na afloop van de concerten worden zeer gewaardeerd.

Concertdata:

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Chapel Cottage Studio!

Vlog

Wilt u zien wat we tijdens dit project allemaal hebben gedaan, kijk dan naar een van onze vlogs!
(Dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *