HELAAS GEANNULEERD

Zoals alle optredens en concerten in deze periode, heeft ook dit project helaas niet door kunnen gaan. Op dit moment is nog niet zeker of het op een later moment wel doorgang zal kunnen vinden, vanwege de kwetsbaarheid van de specifieke doelgroep van ouderen en verzorgingshuizen.

Voor mei 2020 maakt het Nescio Ensemble, in samenwerking met regisseur Sofie Kramer,  een concert-voorstelling speciaal voor ouderen. Tijdens de voorstelling zullen verschillende relevante thema’s voor deze doelgroep centraal staan. De nadruk van de voorstelling zal liggen op het contact met en tussen de ouderen, tijdens de voorstelling maar ook achteraf. Na het concert zal er ruimte zijn om ieders gedachte over de concert-voorstelling te delen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *