Viool
Floortje Beljon
Floortje heeft viool gestudeerd aan Codarts te Rotterdam bij Thijs Kramers en Misha Furman. Daarnaast heeft ze aan de Universiteit van Amsterdam Algemene Cultuurwetenschappen en Filosofie gestudeerd. Later is ze naar Leipzig (Duitsland) verhuisd en heeft daar haar master Viool bij Pauline Reguig en Henrik Hochschild behaald. Ze heeft in meerdere studentenorkesten (o.a. het Ricciotti ensemble) en theatershows (o.a. Wende Snijders) gespeeld. Ze is als sessiemusicus actief, speelt in Sinfonia Leipzig en geeft vioolles. Het Nescio is haar bijzonder lief omdat we én samen heel mooie muziek maken én alle vrijheid hebben om elk project zo vorm te geven zoals wij dat zelf interessant, mooi en belangrijk vinden.

Panagiotis Charalampidis
Panos komt uit Griekenland, waar hij zijn vioolstudie aan het staatsconservatorium bij Irina Dragneva heeft afgerond.
Tijdens zijn masterstudie in Brussel aan het Koninklijk Conservatorium bij prof. Katalin Sebestyen nam hij deel aan talloze internationale concoursen, waarbij hij telkens als finalist of laureaat uit de bus kwam. Als solist heeft hij in vele Europese landen opgetreden. Hierin is hij gecoacht door o.a. Marco Ricci, Olivier Charlier, Ervin Shiffer en Philippe Graffin.
Ook is hij zeer actief als kamermuzikant. Hij heeft het Nostos String Quartet opgericht en werd begeleid door o.a. het Danel Kwartet, Eberhard Feltz, Stefan Metz en Luc Marie Aguierra.
Nu woont hij in Amsterdam. Naast het Nescio Ensemble is hij lid van het Sebestyen strings chamber orchestra, Het Promenade Orkest en the String Soloists.

Olivia Doflein
Olivia speelt met veel vreugde op haar Turijnse viool, die ze in bruikleen heeft van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.
Ze houdt van fantasierijke verhalen, die ze graag in klank of woord of beweging uit.
Ze studeerde bij Chris Duindam, waarna ze naar Londen verhuisde om aan de Royal College of Music te studeren, bij Natalia Lomeiko.
Ze heeft talrijke prijzen gewonnen met haar bijzondere spel. Ze is onderdeel van het Belinfante Quartet.

Ian de Jong
Ians opleiding als musicus is internationaal en divers. Als achtjarige begon hij met vioolles aan de Amstelveen Muziekschool als een van de eerste leerlingen van Wiesje Miedema. In 1999 verhuisde Ians familie naar Chicago, waar hij les kreeg van Michael Hining, Guillaume Combet en Robert Waters. Altijd op zoek naar uitbreiding van zijn muzikale mogelijkheden kreeg Ian ook jazzvioolles bij Steve Gibons van Chicago’s Gypsy Rhythm Project. Met Robert Waters als hoofdvakdocent studeerde Ian in 2010 Magna Cum Laude af van het DePaul University Conservatorium met een bachelor Muziek. Na zijn studie nam Ian de beslissing zijn carrière voort te zetten in Nederland. Wonend in Amsterdam sinds 2010, heeft Ian een Bachelor of Music behaald aan het Conservatorium van Amsterdam in 2012 en een Master of Music aan Codarts Rotterdam bij Gordan Nikolic (viool) en Gijs Kramers (altviool) in 2016.

Çisem Özkurt
Çisem begon haar vioolcarrière in Ankara, Turkije, aan de Hacettepe University Ankara State Conservatory. Daarna heeft ze met een Erasmusbeurs aan de Karol Lipinski Academy of Music in Wroclaw (Polen) gestudeerd en heeft ze haar masterdiploma aan de Codarts University of the Arts te Rotterdam gehaald bij Gordan Nikolic en Goran Gribajcevic.
Çisem heeft door heel Europa met verschillende orkesten gesoleerd en bij vele orkesten is ze concertmeester geweest. Naast klassiek speelt ze in crossoverprojecten. Ze is onderdeel van the Re-Freshed Orchestra en speelt in een wereldtournee met Karsu.

Fiona Robertson
Fiona komt uit het Verenigd Koninkrijk en woont nu in Nederland. Ze studeerde bij Jan Repko aan the Royal College of Music te Londen en bij Ilya Grubert en Maria Milstein aan het Conservatorium van Amsterdam.
Ze heeft gesoleerd met the Glasgow Chamber Orchestra, the Scottish Festival Orchestra en Chetcham’s Symphony Orchestra.
Ze speelt in het Camus Trio en het Belinfante Quartet en met pianist Jaap Kooi.
Fiona is bijzonder geïnteresseerd in hedendaagse muziek. In 2014 heeft ze de vioolserie ‘SPOTS’ van de Italiaanse componist Simone Fontanelli opgenomen en in 2015 was ze de winnaar van the Contemporary Music Competition aan the Royal College of Music.

Ana Termeulen
Ana speelt zo veel mogelijk: in orkesten, kwartetten, trio’s en solorecitals. Ze heeft haar bachelor afgerond in Den Haag bij Ilona Sie Dhian Ho. Nu doet ze haar master en heeft les in Noorwegen van Terje Moe Hansen, die een eigen methode heeft ontwikkeld voor “violin virtuosity”.
Samenspelen doet ze het allerliefst. Samenspelen met het Nescio is voor haar: mooie muziek maken met leuke mensen en op bijzondere plekken komen en onze muziek aan zoveel mogelijk mensen laten horen.

Altviool
Tseroeja van den Bos
Tseroeja maakt allerlei soorten muziek, van experimenteel tot pop tot jazz tot klassiek op onconventionele plekken. Gedurende haar middelbareschooltijd had ze les aan de Van Zweden School of Music, een talentenopleiding aan het Conservatorium van Enschede, opgezet door Jaap van Zweden. Daarna haalde ze haar bachelor in Music Production and Performance aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Ook heeft ze muziekwetenschaps- en filosofievakken gevolgd (Uva en VU). Ze is actief als sessiemusicus en treedt op met verschillende bands. Naast (alt)viool spelen componeert ze en experimenteert ze met andere vormen van creatie.

Marnix Verberne
Marnix begon met vioollessen in Leusden. Hij heeft altijd een grote passie voor kamermuziek gehad, maar er was iets dat in de viool ontbrak en hij besloot Kunstgeschiedenis te studeren. Tijdens die bachelor ontdekte hij de altviool en daarin vond hij alles wat hij in de gewone viool had gemist. Nu doet hij zijn altvioolmaster aan het Codarts Conservatorium te Rotterdam bij Julia Dinerstein.
Marnix speelde en speelt in tal van orkesten. Ook heeft hij een levenslange verbintenis met het Angletten Ensemble. Hij speelt met pianist Yaroslav Kolpakov (Duo Da Vai!) en met vele anderen!

Sophie Vroegop
Sophie heeft al op jonge leeftijd haar liefde voor samenspelen en kamermuziek ontdekt. Op haar vijfde begon ze met vioolspelen. Na de middelbare school studeerde ze in Schotland Geschiedenis en Archeologie, en dankzij een klassieke muziekbeurs heeft ze viool- en altvioolles behouden en heeft ze nooit haar liefde hoeven verliezen. Sterker nog, die liefde is alleen verder gegroeid: nu studeert ze altviool aan het conservatorium in Den Haag bij Mikhail Zemtsov.
Ze speelt in het Belinfante Quartet, speelt met Marnix altvioolduetten en is initiatiefnemer van het Nescio Ensemble. Met het Nescio wil ze haar passie voor muziek met zoveel mogelijk mensen delen en het klassieke concert uit zijn vastgeroeste vorm losweken.

Cello
Pau Marques i Oleo
Pau wordt gedreven door zijn passie voor kamermuziek en hedendaagse muziek.
Hij heeft in 2018 zijn masterdiploma behaald aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, waar hij studeerde bij Timora Rosler met een beurs van het Pedro i Pons Fonds. Daarvoor studeerde hij bij Amparo Lacruz aan het Liceu Conservatorium in Barcelona.
Hij is lid van twee vaste kamermuziekensembles: het Camus Trio en het Belinfante Quartet. Ook is hij onderdeel van het Kamerorkest van Menorca (OCIM) en van het Kunsthalle for Music, een reizend traject dat is begonnen in het Witte de With Museum voor Hedendaagse Kunst in Rotterdam.
Hij werkt graag samen met kunstenaars van andere disciplines.
Lid zijn van het Nescio Ensemble is voor Pau een mooie manier om flexibel én nauwkeurig te werken als musicus. Bij het Nescio Ensemble denkt Pau heel graag mee met nieuwe artistieke concepten voor concerten, creatieve manieren om een divers publiek te betrekken en met inspirerende repetitiemethoden om het muzikaal niveau zo hoog mogelijk te krijgen.

Jan van der Plas
Jan studeert bij Gideon den Herder aan het Conservatorium van Amsterdam. Hier heeft hij ook lessen gehad van Dmitri Ferschtman en Monique Bartels.
In zijn tijd bij het Ricciotti ensemble (2016-2019) ontdekte Jan hoe muziek alle soorten mensen kan raken en voor iedereen relevant is. Met het Ricciotti trad hij op buiten de concertzalen, wat hem de ervaring gaf om publiek en artiest als gelijken te maken.
Deze ervaring hoopt hij ook te gebruiken bij de concerten van het Nescio Ensemble.

Eva van Schaik
Zelfs toen Eva nog niet geboren was, zat ze al achter een cello: haar moeder is ook celliste en zij heeft Eva 16 jaar celloles gegeven. Daarna vertrok Eva naar Den Haag om bij Lucia Swarts te studeren. Nu doet ze haar master in Rotterdam bij Jeroen den Herder. Naast zoveel mogelijk optreden, geeft ze les; aan leerlingen van 3 tot 83.
Nergens ervaart Eva zoveel geluksmomenten tijdens het spelen van muziek als bij het Nescio Ensemble.

Contrabas
Kasper Stern
Kasper is begonnen met cellolessen, maar hij wist 9 jaar later dat contrabas zijn persoonlijkheid evenaart. Met de hulp van Julien Beijer heeft hij de overstap gemaakt. Hij heeft in vele jeugd- en studentenorkesten gespeeld.
Naast het bespelen van contrabas is Kasper een sociaal geëngageerd wonder. Hij heeft een mastergraad in Sociologie behaald aan de Universiteit van Amsterdam en heeft zich daarin gespecialiseerd in migratiestudies. Kaspers expertise helpt het Nescio Ensemble om de maatschappelijke thema’s die in elk project centraal staan goed te onderzoeken. De combinatie van sociale vraagstukken en klassieke muziek trekt hem sterk aan bij het Nescio Ensemble.